Wrapper

Joi, 30 Septembrie 2021 14:28

 

Proiectele, metoda de dezvoltare  și  modernizare

a instituțiilor de învățământ

 

Toate instituțiile de învățământ în Republica Moldova, inclusiv și cele universitare  sunt în permanenta competitivitate pentru oferirea serviciilor de înaltă calitate  pentru beneficiarii săi. 

 O metodă practică în acest scop este aplicarea la diverse proiecte naționale și internaționale. În acest scop, Universitatea Cooperatist-Comerciala din Moldova aplică periodic la diverse proiecte pentru a-și moderniza serviciile și procesele instructive în mediul academic, de care, beneficii  profită nu doar universitatea ci și Centrul de Excelență în Administrarea Afacerilor, precum  și Colegiul Cooperatist din Moldova. Astfel, pe parcursul anului 2021 Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova a beneficiat de calculatoare de ultima generație, cu operativitate înaltă, cu capacitate vastă de stocare a informației, cu gestionare mixtă, atât digitală, cât și tradițională (cu utilizarea maus-lui și tastaturii), cu baza procesorului  și boxe încorporate în monitor, cu posibilitatea conexiunii la alte dispozitive necesare pentru orice lucru profesional. De această modernizare a beneficiat și Biblioteca Științifică a universității, care zilnic deservește utilizatorii folosind servicii moderne de bibliotecă. 

Din partea profesorilor, studenților, elevilor și întregului personal academic aducem sincere mulțumiri pentru tendința modernizării continue, care facilitează procesul de studii și cercetare.

 

Angela Mocanu, 

Administrator al paginii Web și Bibliotecii Digitale

 

 

 

Ultima actualizare în Marţi, 05 Octombrie 2021 08:22
 
 

Caută carte...

Căutare: 
Autori: 
Titlu: