Visitors Counter

TodayToday43
All DaysAll Days369064
Logged In Users 0

Wrapper

Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova 

Modernization of academic library services in Moldova

     Biblioteca Științifica UCCM este parte a Proiectului internațional „Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova”. Proiectul este de lunga durata (2016 - 2020 ) și e finanțat de Programul Norvegian de Cooperare cu Eurasia în domeniul învățământului superior, realizat în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei, Universitatea din Bergen, Norvegia, și Universitatea Transilvania din Brașov, România, și 18 biblioteci universitare din Republica Moldova. 

     Scopul principal al proiectului vizat este perfecționarea învățământului universitar din Republica Moldova prin modernizarea a optsprezece biblioteci universitare, prin identificarea modalităților eficiente de a satisface cerințele de informare ale comunității academice și științifice din Moldova, prin amplificarea rolului în schimbare al bibliotecilor în era informației digitale. 

 

 

REM - Resurse Electronice pentru Moldova

   

     REM – Resurse Electronice pentru Moldova – informaţia electronică pentru biblioteci. Este un proiect comun al Instituţiei pentru o Societate Deschisa, Budapesta – Open Society Institute (OSI) si Compania editorială EBSCO Publishing (SUA). EBSCO este la moment unul dintre cei mai mari furnizori de reviste în format tradiţional şi electronic. eIFL Direct vă oferă peste 18000 de reviste, ziare şi buletine de ştiri full-text, de asemenea, peste 2300 de ediţii de referinţă: ghiduri şi broşuri din domeniile social şi umanistic. eIFL oferă accesul şi la o baza de date medicale (Medline). Toată informaţia se distribuie în format electronic tuturor ţărilor participante la proiect prin reţeaua OSI.

 

 
 

Caută carte...

Căutare: 
Autori: 
Titlu: