Wrapper

Vineri, 16 Martie 2018 16:18

Săptămâna Departamentului Economie, administrare și turism



"Teoria economică a devenit regina științelor sociale. Este unica direcție a cercetărilor sociale, căreia i se acordă Premiul Nobel"

 (Robert Hailbroner)


         În perioada 12-16 martie  2018, Departamentul Economie, administrare și turism în colaborare cu Biblioteca Științifică  a organizat și desfășurat un șir de acțiuni de informare. Săptămâna departamentului a demarat cu lansarea unei ample expoziții de carte  pentru utilizatori - suport de bază al procesului de instruire și cercetare. Conform specializarilor,  publicațiile expoziționate au fost sistematizate în patru compartimente: Economie;  Management;  Business și administrare, Servicii hoteliere și turism.  Publicul  a fost familiarizat cu multitudinea  publicațiilor din domeniile specialităților alese, evidențiind  teoria economică, numită regina științelor sociale.
         Știinta economică  influențează multilateral dezvoltarea  societății  și prezintă o valoare  esențială a învățământului  economic și al formării gândirii economice științifice. Prin urmare, cunoștințele viitorilor specialiști  din domeniile economico-teoretice, domeniile sociale (managementului, businesssului,  afaceriilor, turismului și alte), vor contribui la dezvoltarea activității economice și vor  prognoza perspectivele și tendințele dezvoltării social-economice ale societății pe viitor.

Șveț Raisa,

Biblioteca Științifică UCCM

 

Ultima actualizare în Sâmbătă, 17 Martie 2018 14:20
 
 

Caută carte...

Căutare: 
Autori: 
Titlu: