Wrapper

Miercuri, 10 Octombrie 2018 14:37

Proiecte de valorificare a  experientei  profesionale


          La data de  8 octombrie 2018, Biblioteca Științifică ASEM a organizat în cadrul Proiectului „Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova”, Workshopul profesional nr. 9 „Advocacy/ Marketing II: cele mai bune practici”, finanțat de Programul Norvegian de Cooperare cu Eurasia în domeniul învățământului superior, realizat în parteneriat între 18 biblioteci universitare din Republica Moldova, coordonatori: Universitatea din Bergen, Norvegia și Universitatea Transilvania din Brașov, Biblioteca Științifică ASEM.
      În prezența experților: Ane LANDOY, coordonator de proiect, Biblioteca Universității din Bergen, Norvegia, Angela REPANOVICI, prof., dr., Universitatea Transilvania, Brasov, România, Nelly TURCAN, prof., dr. Universitatea de Stat din Moldova, fiecare bibliotecă membra a proiectului au prezentat comunicări ce au demonstrat  activități de marketing, practici  și instrumente innovative de promovare a serviciilor de bibliotecă. Astfel, bibliotecile au demonstrat, că  schimbă conceptul informației prin extinderea diverselor servicii inovaționale moderne pentru utilizatori.

       Biblioteca UCCM a participat la Conferința internațională de totalizare a proiectului ,,Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus prin dezvoltarea personalului de bibliotecă și reformarea bibliotecilor” (LNSS), care s-a desfășurat la Academia de Administrare Publică, care s-a desfășurat în perioada 3-5 octombrie 2018.

 

Ultima actualizare în Miercuri, 10 Octombrie 2018 15:27
 
 

Caută carte...

Căutare: 
Autori: 
Titlu: