Wrapper

Joi, 06 Iunie 2019 16:25

 

Oaspete de onoare la UCCM

 

      La  data de 04.06.2019 Universitatea Cooperatist – Comercială din Moldova a fost gazdă  Președintelui Alianței Cooperatiste Internaționale, Domnului Ariel Guarco. Comunitatea academică a Consorțiului Educațional-Științific MOLDCOOP, cadrele didactice, elevii, studenții, colaboratorii Universității, Colegiului Cooperatist, Centrului de Excelență în Administrarea Afacerilor, au avut o întâlnire memorabilă cu înaltulul oaspete, căruia i-au fost adresate foarte multe întrebări din domeniul cooperației internaționale și cooperării între UE și Republica Moldova.
        Biblioteca Științifică a fost prezentă cu expoziția de carte „Co-operation – integral part of the economy” la care au fost expuse publicații din domeniul cooperației de consum.
Uniunea Centrală a Cooperativelor de Consum din Moldova este membru al Alianței Cooperatiste Internaționale, care asociază 313 organizații cooperatiste din 109 țări, reprezentând peste 1, 2 miliarde de persoane din întreaga lume (10% din numărul total de angajați din lume).

 

 

 

Șveț Raisa,

Biblioteca Științifică UCCM

 

Ultima actualizare în Luni, 17 Iunie 2019 10:49
 
 

Caută carte...

Căutare: 
Autori: 
Titlu: