Wrapper

Marţi, 03 Septembrie 2019 10:28

 

Bun venit la Ziua Cunoștințelor!


       Ziua de 2 septembrie, pentru Biblioteca UCCM a fost un prilej pentru  a reconsidera importanța cărții și rolul lecturii la extinderea orizontului de cunoaștere, de  a aduna studenții și elevii în incinta bibliotecii, pentru a le crea un surplus de energie,  pentru a le spune: Bun venit la Ziua Cunoștințelor!

       Ziua cunoștințelor este una dintre frumoasele sărbători, care consolidează eforturile bibliotecii cu cadrele didactice în susținerea procesului de învățământ prin asigurarea și comunicarea bazei documentare, informației necesare, la toate categoriile de surse și servicii organizate pentru studenți, cadre didactice, cercetători, elevi.

       În contextul sărbătorii am organizat o amplă expoziție de carte „Limba noastră-i limbă sfântă”. Celor ce ne-au pășit pragul bibliotecii, am  ținut să le prezentăm publicațiile și să le amintim că moștenim cel mai mare dar al patrimoniului național - limba noastră cea română, i-am încurajat să vorbească corect,  să rămână mereu în tronul limbii române. Limba nu este doar un simplu mijloc de comunicare, ci este o parte constitutivă a stilului nostru propriu de a fi în lume și de a cultiva valorile naționale în țară și pretutindeni, ca neam și popor.

Or, „ Frumusețea lucrurilor concrete nu poate fi exprimată decât în limba română…”/Nichita Stănescu/.

         Cu prilejul noului an de studii adresam felicitări și urări de succes tuturor elevilor, studenților, cadrelor didactice și manageriale. Vă dorim sănătate, energie, reușite profesionale, permanentă colaborare și cât mai multe activități în comun.

 

Șveț Raisa,

Biblioteca Științifică UCCM

 

 

Ultima actualizare în Joi, 26 Decembrie 2019 09:32
 
 

Caută carte...

Căutare: 
Autori: 
Titlu: